понеділок, 6 лютого 2017 р.

Урок психології з мультимедійною підтримкою


Епіграф: Конфлікти – це норма життя. Коли Вам здається , що у Вас у житті немає конфліктів , перевірте , чи є у Вас пульс. 

Ч. Ліксон.  – американський професор , адвокат ,  конфліктолог. 




      Саме цими словами починався у 11 класі 06.02.2017 р. відкритий урок  з психології  з мультимедійною підтримкою на тему « Конфлікт . Види конфліктів . Карта  конфлікту. Стратегії поведінки у конфліктній ситуації».

       Ми живемо в світі, де часто сонячне світло взаєморозуміння затуляється похмурими хмарами образ, дме холодний вітер підозр, виблискують блискавки конфліктів ... Як зберегти прекрасний настрій у нашій душі, жити в мирі та радості? Як не "промокнути" під дощем непорозуміння і як допомогти в цьому іншим ?

       Основна  мета уроку включала в себе  формування уявлень учнів про конфлікти, їх структуру, види і причини;створення  умов для розуміння сенсу конфліктів , для висловлення учнями власної думки, розвиток критичного та аналітичного  мислення, розвиток соціальної та комунікативної компетентності, активності, рефлексивних здібностей ;виховання активної життєвої позиції.

       Контроль засвоєння навчального матеріалу відбувався за допомогою індивідуальних карток , опрацювання життєвих ситуацій, створенням  інтелект - карти «Конфлікт», практичними виконаннями  інтерактивних вправ   (LearningApps.org  , який є додатком Web 2.0 ) з використанням  мультимедійної  дошки в мережі Інтернет.

Мультфільм " Конфлікт на мосту".

"Конфлікти.Види конфліктів.Стратегії поведінки."

Немає коментарів:

Дописати коментар